Lekker fris en helemaal van nu, Eric Bergmeester Photography

Lekker fris en helemaal van nu

Ik keek er al een tijdje tegenop, mijn website moest nodig in de revisie. Daarom heb ik de afgelopen winterperiode gebruikt om hem helemaal te vernieuwen. Er is heel wat gescrumd. Heel wat ideeën zijn gesneuveld en alleen de beste zijn uiteindelijk overgebleven. Nu het voorjaar in aantocht is, is dit is een goed moment om de nieuwe website te publiceren, een hele nieuwe vormgeving en geschikt voor computers en mobiele devices. Kortom, lekker fris en helemaal van nu. Nu komt de tijd om weer lekker naar buiten te gaan.

Lekker fris en helemaal van nu

Ik heb de oude website, die alweer uit 2014 was, helemaal vervangen. Ik heb nieuwe foto’s toegevoegd, het aantal pagina’s verminderd en de teksten korter gemaakt. Daarnaast heb ik de layout lekker opgefrist. De website is nu goed te bekijken op allerlei verschillende apparaten. Ik kan er weer een tijdje tegen.