SBS6 gebruikt promotiefilm Strabrechtse Heide

SBS6 gebruikt promotiefilm

SBS6 gebruikt promotiefilm van SlimBoek voor het nieuwe SBS6 programma ‘Bouwen aan de toekomst’.

Bouwen aan de toekomst

De gemeente Valkenswaard is vorig jaar uitgeroepen tot Wandelgemeente van het jaar. Voor de promotie hiervan heb ik in opdracht van de gemeente Valkenswaard een promotiefilm gemaakt. Hierin is de omgeving van De Malpie op een leuke manier in beeld gebracht. Hiervoor zijn mooie luchtopnamen gemaakt met een drone. Erg leuk is dat een deel van deze promotiefilm nu is gebruikt voor het nieuwe SBS6 programma Bouwen aan de toekomst. Het is een informerend programma over diverse innovaties en ontwikkelingen met het oog op de toekomst. Een programma dat zich richt op de positieve boodschap betreffende onze toekomst. Of het nu om een ondernemer gaat of een consument, iedereen is bezig met de toekomst. Het eerste deel van deze serie is op 4 februari 2017 uitgezonden en de volgende uitzendingen zijn tot 11 maart te zien op SBS6.

SBS6 gebruikt promotiefilm

Ben jij nieuwsgierig geworden. Helaas is de uitzending van SBS6 is alleen ‘on demand’ terug te zien. De promotiefilm van ‘Valkenswaard wandelgemeente 2016’ kun je hier terugkijken of onderaan dit bericht.

SlimBoek De Groote Heide

Het gebied ligt in het gebied van De Groote Heide en wordt ook prachtig in beeld gebracht in het boek SlimBoek De Groote Heide. Een innovatief natuurfotoboek dat het gebied van De Groote Heide in beeld brengt, waarin meer dan 30 korte filmpjes zijn verstopt. Deze filmpjes kun je bekijken door gebruik te maken van de gratis app voor je smartphone of tablet. Met deze app kun je ook een wandeling maken langs de hoogtepunten uit het boek. Het boek is hier te bestellen en wordt gratis verzonden binnen Nederland. Nog leuker is om het gebied zelf te bezoeken.

 

Promotiefilm wandelgemeente 2016 from Eric Bergmeester Photography on Vimeo.